Volwassenen

Dit is ons aanbod voor volwassenen.

LEZEN

Mijn Leestipper

Op zoek naar een goed boek? Leden van de bib kunnen vanaf nu terecht bij Mijn Leestipper voor persoonlijke leestips.

 

Lees meer...

LEZEN

GoPress Krantenarchief

Het Gopress krantenarchief is een doorzoekbaar digitaal archief met krantenartikelen van minstens twee dagen oud. Je kan het heel eenvoudig raadplegen.

 

Lees meer...

LEZEN

raam opschrift free delivery

Bib aan huis

Lees jij graag? Maar raak je helaas niet op eigen kracht in de bibliotheek? Dan hebben wij met 'Bib aan huis' een mooi aanbod voor jou!

LEZEN & LUISTEREN

bril boek

Makkelijk lezen

Heb je moeite met lezen? Dan heeft de bibliotheek dé oplossing voor jou! Kies uit onze makkelijk lezen-collectie, luisterboeken, grootletterboeken,...

LUISTEREN

man hoofdtelefoon laptop

Daisy-online

Via de bibliotheek kan je eenvoudig en snel meer dan 25.000 online Daisy-boeken van Luisterpunt beluisteren, helemaal gratis! 

DOEN

tablet tafel wit

Gratis internet & wifi

In de bibliotheek staan twee internetcomputers ter beschikking. Het gebruik ervan is gratis. Enkel afdrukken moeten betaald worden. Wie met de laptop, tablet of smartphone naar de bibliotheek komt, kan gebruik maken van gratis wifi via het netwerk 'draadloos-bib'. Het paswoord is 'gratiswifi'.

DOEN

kind wandelkaart

Infopunt toerisme

In de bibliotheek kan je ook terecht voor toeristische informatie, de aankoop van fiets- en wandelkaarten,... Kijk voor alle toeristische producten op www.hulshout.be < Toerisme.

DOEN

vrouw wit hemd winkeltas

Hulshoutse cadeaubon

Verkrijgbaar aan de balie: de Hulshoutse cadeaubon. Het geschikte cadeau voor iedereen! Voor meer info kan je terecht op www.hulshout.be < Hulshoutse cadeaubon.

Recente berichten