Bibliotheek Hulshout

Schoolvoorstelling ‘Bakker Bol’

Op 23 februari 2018 en 2 maart 2018 brengt De Kleine Speeldoos voor alle kleuterklassen de voorstelling 'Bakker Bol'. 

Bakker Bol is bakker in het land van koning Lodewijk. Jammer genoeg heeft hij een heel groot probleem: zijn oven is stuk en nu kan hij niets meer bakken! En hij moet tegen zondag heel veel taarten bakken, want dan gaan prinses Laura en prins Joachim trouwen! Tranen met tuiten!

Hopelijk willen de kinderen mee op zoek gaan naar stenen. Stenen waarmee Bakker Bol zelf een nieuwe oven mee kan bouwen. Ondertussen vertelt hij over koning Lodewijk, over broodjes bakken, over het komende huwelijk van prinses Laura en over prins Joachim. Joachim is de zoon van Arthur, de koning van het naburige koninkrijk. Bakker Bol vertelt ook over de wedstrijden die de twee koningen soms organiseren. Hij leert de kinderen een buiging maken. Je weet maar nooit dat de koning of de koningin plots een bezoek willen brengen aan de school! Maar raken ze zo wel op tijd klaar? 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Fundels

Fundelen is geen werk- maar een speelwoord, en het betekent: lezen, leren, kunst kijken, over een boek praten, er inspiratie in vinden en er dingen mee doen. Lees verder
Meer nieuws